Sztár Motel és Étterem, Balassagyarmat

Szilveszter (min. 1 éj)
Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Önellátás
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Sztár Motel és Étterem, Balassagyarmat

A Sztár Motel és Étterem Balassagyarmaton várja vendégeit. A komfortos, kétágyas szobákat kínáló szálláshely mellett nagy befogadóképességű étterem áll a vendégek rendelkezésére. 2019-ben egy átfogó felújítás után megújult szobákkal és tematikus szolgáltatásokkal állnak a vendégeik rendelkezésére. A panzió megkapta a 3 csillagos minősítést.
Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj) Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat - Szilveszter (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása

A Sztár Motel és Étterem Balassagyarmaton várja vendégeit. A komfortos, kétágyas szobákat kínáló szálláshely mellett nagy befogadóképességű étterem áll a vendégek rendelkezésére.

Az ide látogatókat 8 szobában tudják elszállásolni. A szobákban Tv, hűtőszekrény, éjjeli és-öltözőszekrény, egyénileg szabályozható fűtés szolgálja a kényelmet. Minden szobához tartozik fürdőszoba, amiben toalett, zuhanyzó és kézmosó található. Ingyenes Wi-Fi elérés biztosított.

A környék látnivalói, szórakozási és rekreációs lehetőségei igazán vonzóvá teszik a szálláshelyet.

Wellness szolgáltatások

finnszauna

Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

110 fős étteremmel, 20 fős kávézóval, 15 fős terasszal és 100 fős fedett kerthelyiséggel állnak vendégeik rendelkezésére. Az étteremben nagy számban szerveznek és bonyolítanak le álló és ültetett rendezvényeket (bankett, állófogadás, estebéd, családi és céges rendezvények). Magyar ízekkel, tradicionális kiszolgálással és vendéglátással várják vendégeiket, reggelire és főétkezésre az étlapról van lehetőség választani.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • étterem • bár

Egyéb információ

Gyermekkedvezmény:


0-6 éves korig: ingyenes.


Kisállatot térítésmentesen fogadnak, amennyiben a fekhelyről a gazdi gondoskodik.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 12:00-18:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Sztár Motel és Étterem a térképen
2660 Balassagyarmat, Kóvári út 12.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Panzió - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Panzió három csillagos
NTAK azonosító: PQDLAUJE
Még több szilveszteri ajánlat Balassagyarmaton
Sztár Motel és Étterem Balassagyarmat
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: