Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem, Bonnya

Szilveszter
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Választott ellátás
  • Jakuzzi, szauna használat üzemidőben térítésmentesen
  • Szabadidős szolgáltatások: (biliárd, csocsó, ping pong, tollaslabda, nordic walking, turista térkép, távcső és iránytű korlátozott darabszámban igényelhető a recepción)
  • Kültéri gyermekjátszótér (trambulin, hinta, homokozó) és beltéri gyermeksarok használata a központi épületben
  • Korszerű TechnoGym konditerem térítésmentes, korlátlan használata üzemidőben
  • Díjtalan wi-fi használati lehetőség az Üdülőfalu területén
  • Díjmentes parkolás
Tovább >>
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem, Bonnya

A Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnyán, egy kicsiny somogyi zsákfaluban található, erdők és dombok veszik körül.
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya - Szilveszter
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Elő-és utószezonban novembertől március végéig az Üdülőfalu önálló, kúria jellegű panziója reggelis ellátással (szilveszteri időszakban pedig önellátással) fogadja vendégeit. A panzióban 10 db (igény esetén több) 2-3, ill. több ágyas szoba fogadja a vendégeket. A tornácos, gyönyörű tájra nyíló kilátással rendelkező étkezőben teljes körű meleg-hideg reggelis kínálatot biztosítanak. Napközben a panzió közösségi terében kávé-tea-és forró italok fogyaszthatók. A szállások nagyrészt felújított tájjellegű épületek, a mai kor szellemének és kényelmének megfelelően. A 2-3 ill. a több ágyas családi szobák egyedi berendezésűek. A szobákban díjtalan WIFI csatlakozási lehetőség, hajszárító, vízforraló és széf található. A szobák hűtővel nem felszereltek. Télen-nyáron igényelhető szolgáltatások: szabadtéri szauna, pezsgőfürdő, segway, hagyományos és e-bike-ok, túraútvonalak, társasjátékok, nordic walking botok, piknik és/vagy vacsora kosarak (bővebb információ a recepción). A Bonnya melletti Igali Gyógyfürdőbe Üdülőfalunk kedvezményes belépőjegyeket biztosít! Az üdülőfalu különlegességét az adja, hogy a házak, a jakuzzi, a medence és a szauna egymástól és a főépülettől kicsit távolabb helyezkednek el. A Főépület szolgáltatásai (mint az a'la carte étterem, a félpanziós vacsora, a fitness és nagy konferenciaterem) alapvetően áprilisról október végéig érhetők el.
Wellness szolgáltatások

szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • pezsgőfürdő • finnszauna • Kültéri medence

Internet

• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Macska, 10 kg-ig: 3500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 3500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 10 kg-ig: 3500 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

Reggeli: 8.00 - 10.00 között (Téli üzemmódban a panzióban.) A Főépületben található nagy étterem nyitva tartása időszakos: 2023. december 1 - 2024. március 27-ig az étterem csak előre egyeztetett csoportokat fogad. 2024. március 28 - 2024. december 15 között a reggeli a megszokott időben (8.00 - 10.00), a félpanziós vacsora 18.00-19.30 között kerül felszolgálásra.

Éttermi szolgáltatások: • étterem / kávézó • étterem

Egyéb információ

Gyermekkedvezmény:


0-4 éves korig 100%.


4-12 éves korig 50% kedvezményt biztosítanak.


A kedvezmény kizárólag szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén érvényes. 2 felnőtt mellett maximum 2, egy felnőtt mellet azonban csak maximum 1 gyermek lakhat kedvezményesen.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 15:00-18:00
Kijelentkezés: 8:00-10:00

Elérhetőség
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem a térképen
7281 Bonnya, Kossuth u. 82/a
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Panzió - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Panzió minősítés alatt
Magánszálláshely / Falusi szálláshely
Üdülőház / Üdülőház
NTAK azonosító: PA20017981
Még több szilveszteri ajánlat Bonnyán
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnya
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: