Cserélje le a gyorséttermek kínálatát slow food-ra és kóstolja meg a helyi vendégasztaluk házi alapanyagokból készített autentikus gasztronómiai fogásait!
Az ételeket évszázados hagyományok, autentikus receptek, hagyományos és modern főzési technológiák vegyítésével, helyben termelt házi alapanyagokból készítik és kínálják falusi vendégasztalnál. A ház gazdasszonya, Évi Néni mindezek mellé két nélkülözhetetlen ,,titkos" összetevőt is vegyít: vendégszeretetet és több évtizedes gyakorlatot.
A terített asztalnál saját termelésű, egészséges, friss ételekkel fogadják a vendégeket. A húsételek többségének mangalica, szürke marha és friss tanyasi szárnyas az alapanyaga, a vidék zöldségeivel körítve. A tűzrakó helyen grillezett ételek, bográcsban készült gasztronómiai finomságok sokasága készül. A kemencében Évi néni rétese vagy tejes pitéje, a tűzhelyen fánk sül.
A helyi termelésű ételeket évtizedek óta fogyasztva vallják: lehet jó ízű és bőséges is az egészséges étel. Nemzetközi hírű házi konyhafortélyainak egyike az eredeti, egyedi és egészséges alapanyagok használata. A mangalicából fogyasztott húsban található koleszterin nem épül be a szervezetbe, a szürke marha helyben fejt tejéből származó tejtermékeket még a laktóz érzékenyek is jól tolerálják, a helyben tojt ,,kapirgálós" tyúktojás és a bolti tojás között ég és föld a különbség!
Tehát: lehet, hogy fogyókúrázni nem itt fognak, de valódi gasztronómiai élményhez juthatnak ha megkóstolják a bőséges reggelit, ebédet és vacsorát és egyúttal egészségesen is étkeznek.
Éttermi szolgáltatások:
bankett rendezési lehetőség
szobaszervíz
gluténmentes étkezési lehetőség
laktózmentes étkezési lehetőség
vegetáriánus étkezési lehetőség
étterem
borozó
kávézó
bár